een pientere kleuter met lego
een pientere kleuter met lego StockSnap via Pixabay

Pientere kleuters bij Bloomkids

21 februari 2020 om 12:09 Activiteiten Deel je nieuws

We gaan van start! Vanaf 11 maart organiseert MiraMé speciale speelmiddagen voor pientere kleuters. Kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong, die nooit genoeg lijken te krijgen van uitdaging, kunnen plezier maken bij Bloomkids in Ede.

“Heb je niet ook zoiets voor onze jongste?” Deze vraag krijgen we bij MiraMé steeds vaker. MiraMé is in Ede en omgeving dé plek voor alles dat met hoogbegaafd opgroeien en opvoeden te maken heeft. En daarbij hoort natuurlijk ook genieten in de vrije tijd! Al jarenlang is onze speelzolder daarom een begrip onder hoogbegaafde kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Op de speelzolder kunnen ze relaxen, samen spelen en plezier maken. Jongere broertjes en zusjes kijken jaloers mee! Want ook pientere kleuters vinden het heerlijk om te spelen met uitdaging en met kinderen die net zo spelen als zij. Ze lijken soms wel een spons! Als ouders weet je soms niet meer wat je ze nog kunt bieden. En vriendjes die net zo willen spelen als zij, zijn soms moeilijk te vinden.

Daarom gaan we nu van start met speelmiddagen voor de kleuters. Uitdagende spelletjes en verhaaltjes, prikkelende opdrachten, vriendjes maken… Meer weten? Kijk op mirame-ede.nl onder het kopje “hoogbegaafd”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie