Afbeelding
Heiderun.nl

Broekhuis hoofdsponsor van eerste Edese Marathon

21 februari 2020 om 12:35 Atletiek

EDE Broekhuis heeft zich als hoofdsponsor verbonden van de eerste Edese Marathon. De marathon is een initiatief van Stichting Heiderun in samenwerking met de Edese atletiekvereniging Climax en staat gepland voor 10 oktober 2020.

Volgens het autobedrijf past de sponsoring goed bij waar Broekhuis voor staat. ,,Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Het familiebedrijf vertegenwoordigt onder andere 13 automerken in meer dan 50 dealervestigingen. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Onze focus ligt op ontwikkeling van talenten en mensen fysiek in beweging brengen", aldus Broekhuis in een persbericht.

,,Broekhuis draagt de sport graag een warm hart toe en ziet een evenement als de eerste Edese Marathon op 10 oktober 2020 als een uitgelezen kans om een verbinding aan te gaan. Daarom is het familiebedrijf Broekhuis ook meer dan trots om hoofdsponsor te zijn. De Broekhuis dealervestigingen in Ede, Wageningen, Veenendaal en het autoschadeherstelbedrijf van Broekhuis in Ede verbinden hun naam aan de eerste Edese Marathon."

BIJZONDERE DAG Het wordt 10 oktober 2020 een bijzondere dag, dat is één ding dat zeker is. Over de datum is goed nagedacht. 10+10+20+20 is 60. Zoveel jaar bestaat atletiekvereniging Climax. Daarnaast viert stichting Heiderun zijn 5-jarig jubileum én viert de gemeente Ede 75 jaar bevrijding. Als klap op de vuurpijl is 10 oktober ook nog eens de dag van de duurzaamheid. Duurzaamheid is iets wat bij de Edese Marathon hoog in het vaandel staat: t-shirts van gerecycled materiaal, houten medailles, startnummers van kringlooppapier en speciale drinkwaterballetjes.

SPONSORDINER Door mee te lopen aan de Edese Marathon of de Heiderun kun je jouw steentje bijdragen. De opbrengst van dit jaar gaat namelijk naar Stichting Vrienden van de Hartenberg. Om nóg meer geld op te halen organiseert Broekhuis op 8 april een groot sponsordiner. Kijk voor meer informatie op https://www.broekhuis.nl/benefietdiner/

De inschrijvingen voor de marathon -die door de Edese natuur loopt- is inmiddels gestart en het aantal marathon-lopers is nu al veelbelovend. Inschrijven kan via www.heiderun.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie