Afbeelding
AberMedia

Bestuurder (30) gewond na ongeval Lage Valkseweg

22 februari 2020 om 08:11 Ongeval

DE VALK Op de Lage Valkseweg, ter hoogte van de kruising met de Broekdijk, is vrijdagavond bij een eenzijdig ongeval de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. De hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, werden rond 23.30 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel.

Ter plaatse bleek een personenauto op de zijkant tegen een lichtmast te staan. De brandweer van De Valk heeft assistentie verleend aan de ambulancemedewerkers om het 30-jarige slachtoffer uit zijn auto te halen. De traumahelikopter heeft nog wel boven het ongeval gevlogen, maar kon al snel terug naar de standplaats in Volkel. De bestuurder kwam volgens getuigen al slingerend vanuit de richting Wekerom en is in de berm terecht gekomen. Hier schampte de auto eerst een boom om vervolgens op de zijkant tot stilstand te komen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelt een onderzoek in en wil onder andere weten of de bestuurder onder invloed van alcohol en/of drugs was. In het ziekenhuis is bloed afgenomen en onderzoek moet uitwijzen of de bestuurder onder invloed was ten tijde van het ongeval. De zwaarbeschadigde auto is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie