Afbeelding
RegiosportVeenendaal

Regiosport: een nieuw online podium voor sport in Veenendaal

24 februari 2020 om 12:15 Partnercontent

RegiosportVeenendaal.nl is het nieuwe podium voor sport in Veenendaal. Op de website zijn verslagen, nieuws, interviews en rubrieken te vinden van sportclubs uit de gemeente Veenendaal en omgeving. In artikelen, foto en video. Daarnaast is RegiosportVeenendaal.nl actief op sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. We focussen ons op sport en sporten, maar bieden in de toekomst ook informatie over bijvoorbeeld sportkleding en sportscholen.

ALLE SPORT IN VEENENDAAL
Natuurlijk is voetbal één van de grote sporten in Veenendaal, maar RegiosportVeenendaal.nl wordt meer dan een lokale Voetbalzone of VoetbalPrimeur. ,,RegiosportVeenendaal.nl wil de Veenendaalse sport in de breedste zin van het woord een podium bieden: prestatiesport, breedtesport, aangepaste sport en jeugdsport", zegt Norbert Witjes, Hoofd Content van uitgever BDUmedia waar RegiosportVeenendaal.nl onder valt. ,,We gaan ook op zoek naar samenwerking met de Veenendaalse sportclubs, maar ook met individuele sporters, organisaties én het bedrijfsleven. Op die manier komt alles samen op ons digitale sportpodium." 

BETROKKEN PARTNERS 
Het podium is op 1 januari 2020 ontstaan en in korte tijd is er al een aantal mooie samenwerkingen ontstaan tussen organisaties/bedrijfsleven en RegiosportVeenendaal.nl. Zo mogen Sportservice Veenendaal, Team Veenendaal, Toyotadealer Van Gent, Veda Bikes, de Fietsenhal Ede, 100% Voetbal Veenendaal en Voetgolf Maurik zich al partner noemen van RegiosportVeenendaal.nl

Wil je ook partner worden en zo meebouwen aan www.regiosportveenendaal.nl? Neem dan contact met ons op via regiosportveenendaal@bdu.nl of 0342-494810.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie