Sabine Karssen-Oostenrijk (derde van links zittend): ,,Uitvaartzorg Troostrijk werkt als een team.
Sabine Karssen-Oostenrijk (derde van links zittend): ,,Uitvaartzorg Troostrijk werkt als een team." Uitvaartzorg Troostrijk
Advertorial

'Aandacht maakt elk afscheid uniek'

26 februari 2020 om 15:47 Zakelijk

EDE Bij een uitvaart of crematie komt enorm veel kijken. Als een dierbare is overleden, moet je als nabestaande vaak in zeer korte tijd, belangrijke beslissingen nemen. Sabine, van Uitvaartzorg Troostrijk, neemt je op een toegankelijke en creatieve manier hierin mee, maar dat doet ze niet alleen. Sabine werkt samen met een bevlogen team, waar je op kan vertrouwen.

Feike Klomp

Sabine: ,,Ik ben nu drie jaar actief met Uitvaartzorg Troostrijk. De praktijk leert dat je niet alles zelf kan doen. Juist omdat ik zowel voor, tijdens als na de uitvaart of crematie de volle aandacht aan de nabestaanden wil geven. Dan is het wel zo prettig als ik mensen om me heen heb waar zowel ik als jij op kan vertrouwen."

Graag stelt ze haar team voor: ,,Mijn vader Cor helpt geregeld als verzorger en met overbrengen en is altijd bereid om de helpende hand bij uitvaarten uit te steken. Mijn zus Daniek is erg creatief en sterk in marketing. Afhankelijk van de behoefte staat zij paraat om mij bij een uitvaart terzijde te staan. Geweldig is dat. Mijn oudste zus Sandra is rouwtherapeute, haar kan ik altijd om advies vragen wanneer ik extra hulp nodig heb in een gezin. Ook loopt zij mee met de 'Wandeling na verlies', die ik elk seizoen organiseer in de gemeente Ede, de eerstvolgende is op zaterdag 28 maart."

JONG GEZICHT Het team van Uitvaartzorg Troostrijk bestaat verder uit nichtje Sarah (18): ,,Sarah helpt mij op een frisse, blije manier. Ik vind het fijn dat de familie ook een jong gezicht bij een uitvaart ziet. Haar glimlach en onbevangenheid brengt 'lichtheid' in die voor veel betrokkenen vaak emotionele momenten. Dat vind ik erg belangrijk."

Een goede vriendin van Sabine, Christa, helpt ook regelmatig bij uitvaarten en condoleances. ,,Zij speelt een prettige en warme rol, en zorgt ervoor dat je gezien wordt. En dankzij mijn man Mike kan ik dit dankbare werk doen. Hij staat thuis altijd voor me klaar en dat is fijn, vooral omdat ik soms op onregelmatige tijden werk." Uitvaartzorg Troostrijk is teamwork. Sabine: ,,Sterker, ik hecht er veel waarde aan dat er op zoveel mogelijk momenten aandacht is voor de familie en genodigden."

Informatie: Uitvaartzorg Troostrijk. T: 06 43 51 36 01. E: info@uitvaartzorgtroostrijk.nl I: www.uitvaartzorgtroostrijk.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie