Afbeelding
Bagels & Beans

Bagels & Beans vertrekt uit de Achterdoelen

25 februari 2020 om 09:12 Winkels

EDE Bagels & Beans gaat de vestiging aan de Achterdoelen 21 in Ede sluiten. De Edese eigenaar gaat zich, samen met een deel van het 'Edese personeel', volledig richten op de winkel aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Daarmee vertrekt er opnieuw een winkel uit de Achterdoelen.

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. ,,Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht", aldus de zaak zelf. De keten was acht jaar lang in Ede gevestigd, maar daar komt nu een einde aan. Bagels & Beans in Ede is op zaterdag 28 maart voor het laatst geopend.

Bagels & Beans Veenendaal heeft begin 2020 een refresh gekregen met een nieuwe eigenaar en een nieuw interieur, maar een vertrouwd team. De Edese bedrijfsleider Mark van 't Veer runt namelijk ook het team van Veenendaal. Van 't Veer: ,,De afgelopen tijd heb ik met veel passie de vestiging in Ede en Veenendaal gedraaid. We hebben besloten om ons volledig te gaan focussen op Veenendaal, een ruimtelijk pand met veel potentie. Een deel van het team in Ede verhuist mee, dus de gasten uit Ede zullen in Veenendaal een aantal vertrouwde gezichten terugzien."

,,Het bagelteam heeft acht jaar lang met veel plezier de inwoners van Ede bediend en zal zijn lieve gasten missen", vervolgt Van 't Veer. ,,We hopen voor de sluiting nog veel gasten te zien en persoonlijk te kunnen bedanken. Voor de echte fans staat er een warm welkomstcomité klaar in Veenendaal. De Edese bagelvrienden worden in Veenendaal welkom geheten met een speciale actie. De voucher voor de verhuisactie ontvang je de hele maand maart bij Bagels & Beans Ede en kan je inleveren bij Bagels & Beans in Veenendaal."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie