Coran van Wijnen:,,Neurotramsmitters bepalen in grote mate hoe wij ons voelen en wat wij doen.''
Coran van Wijnen:,,Neurotramsmitters bepalen in grote mate hoe wij ons voelen en wat wij doen.'' Ted Walker
Advertorial

Coaching naar gezonde leefstijl

26 februari 2020 om 13:52 Zakelijk

EDE Cora van Wijnen heeft recent haar praktijk Care4Health-Coach als orthomoleculair PNEI (Psycho Neuro Endocrinologie Immunologie) therapeut geopend. Zij combineert haar praktijk met kennis en ervaring als gespecialiseerd HBO-verpleegkundige en inzichten uit een universitaire master Levenslooppsychologie. ,,Mijn doel is om mensen naar een gezonde levensstijl te coachen waardoor zij mogelijk minder klachten ervaren.”

Ted Walker

De PNEI is de wetenschap die de wisselwerking onderzoekt tussen het brein, zenuwstelsel, hormonen en het immuunsysteem in relatie tot gezondheid en ziekte. ,,Neurotransmitters zijn boodschappers in ons lichaam’’, vertelt Van Wijnen. ,,Zij bepalen in grote mate hoe we ons voelen en wat wij doen. Het door een cliënt ingevulde Neuro4Profiel geeft een goede eerste indruk van de belangrijkste vier neurotransmitters. De therapie richt zich op het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en bestaat uit een bij de cliënt passend, volwaardig voedingspatroon en leefstijlaanpassingen.’’

COMBINATIE Zij vervolgt: ,,Tevens kunnen voedingssupplementen worden ingezet om klachtenvermindering te ondersteunen. De behandeling kan worden gecombineerd met een reguliere medische of psychologische behandeling. Indien nodig kan laboratoriumonderzoek plaats vinden. Ook als iemand al lange tijd klachten ervaart kan hij/ zij veel baat hebben bij de orthomoleculaire PNEI therapie. In consulten van een uur neem ik de tijd om vragen en klachten te bespreken. Door het bieden van steun, uitleg en tips krijgen cliënten meer regie over hun leven.”

SOORTEN KLACHTEN Klachten waarbij Van Wijnen kan adviseren zijn: stress, burn-out of overspanningsklachten, chronische vermoeidheidsklachten en slaapstoornissen, allergieën & voedselintoleranties, huidproblemen, hoofdpijn en migraine, maag- & darmklachten, schildklierproblematiek, fibromyalgie, hoge bloeddruk & hoog cholesterol, overgewicht & diabetes type 2. Tevens zijn mensen die gerichte adviezen willen om zich fitter of alerter te voelen welkom. ,,Veel zorgverzekeraars vergoeden consulten vanuit de aanvullende verzekering. De consulten vallen niet onder het eigen risico’’, zegt Van Wijnen.

,,Vanuit de aanpak van 3Care (3Care.eu), waarin gezonde en lekkere en betaalbare voeding centraal staat, krijg je meer energie, vitaliteit en bereik je balans in je gewicht’’, zegt Cora van Wijnen. ,,Goed voor darmen, bloeddruk, cholesterol, diabetes 2, gewrichten, gewicht, energie, etc. Een medisch verantwoord programma voor het opruimen van overtollige afvalstoffen en reservevet.’’

,,Meld je aan voor de gratis 3Care informatieavond inclusief gezondheidsmetingen op woensdag 18 maart 19.30 uur in Bennekom. Locatie volgt na opgave via info@care4health-coach.nl of 06 1304 5964. Op de website www.Care4Health-Coach.nl vindt u meer informatie’’, aldus Cora van Wijnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie