training op de Edese hei
training op de Edese hei J. Stouthamer

Samen werken aan een gezonde leefstijl. Doe mee!

28 februari 2020 om 15:26 Activiteiten Deel je nieuws

Ben je dit jaar met goede voornemens begonnen, maar is daar nog niets van gekomen? Ben je klaar met je overgewicht en slechte conditie en wil je je weer echt gezond en fit voelen? Dan is Leef in Beweging XL misschien iets voor jou. Op zaterdag 21 maart a.s. start er weer een nieuwe groep deelnemers.

 

Leef in Beweging XL is een leefstijlprogramma voor mensen met overgewicht. In dit leefstijlprogramma ga je in 24 wandeltrainingen en 11 themabesprekingen aan de slag om onder intensieve begeleiding van een hardloop- en wandeltrainer, een coach en een gewichtsconsulent een gezondere leefstijl te ontwikkelen. 

 

Samen sportief wandelen
Het leefstijlprogramma wordt gegeven aan een kleine groep deelnemers, die elke zaterdagochtend en dinsdagavond sportief gaat wandelen. Samen lopen is leuker, slimmer en motiverend. Dankzij de wandeltrainingen en intensieve begeleiding voel je je fitter en krijgt je zelfvertrouwen een boost.

Overstap naar hardlopen
Je kunt in de loop van de trainingsperiode een begin maken met hardlopen. Daarnaast kun je deelnemen aan een vervolggroep, waar wandelen en hardlopen gecombineerd worden.

 

Inschrijven en meer informatie

Schrijf je zsm in via www.leefinbeweging.nl want de groepsgrootte is beperkt.

 

Wil je graag een keer een training uitproberen of aanvullende informatie? Kom dan naar onze gratis open trainingen op 10 en 14 maart a.s.  of neem contact op met Mirjam de Haan: 06 20096208

of Hans van Dijk: 06 27506702.

een training in de Sysselt
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie