Trotse prijswinnaars van BAP
Trotse prijswinnaars van BAP Marco Querreveld

Medailles voor Budo Academy Physical

1 maart 2020 om 08:21 Vechtsporten Deel je nieuws

Dit weekend nam Budo Academy Physical deel aan de international Open Veluwse kampioenschappen Brazilian Jujutsu (BJJ). Zowel de locatie van de Budo Academy in Ede als de locatie in Ermelo deden mee aan deze wedstrijd. Voor sommige deelnemers was dit hun eerste toernooi. 
Mike Pedron, Dirk de Man, Kevin van de Bor, Bastiaan van Dalen en Mats Sijtsma wonnen allemaal een zilveren medaille. Een bronzen medaille was er voor Lisanne Heerema. Deze medaille is extra knap omdat Lisanne met haar 15 jaar mee deed bij de volwassenen. 
Hans Rozeboom greep net naast een 3e plaats. Datzelfde gold voor Martijn Mauritz, Sietse Sijtsma, Davey van Beek en Joyce van Hooij. De zussen Anouk en Jacqelien Heerema werden 4e en respectievelijk 5e in de klasse waar ze het ook tegen jongens moesten opnemen. 

Coaches Marco Querreveld en Erik van de Wal zijn zeer tevreden met dit resultaat. Bij de Budo Academy zijn er vier black belts wat uniek is in de omgeving. Inmiddels is er ook een BJJ afdeling in Giesbeek gestart o.l.v. Herman Fasse. Voor meer info kijk op www.bapede.nl 

 

 

 

 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie