Overzicht zaal voor het toernooi
Overzicht zaal voor het toernooi Veluwe Open BJJ

Internationaal BJJ toernooi wederom een enorm succes!

1 maart 2020 om 18:21 Vechtsporten Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 29-02-2020 hebben de twee jonge talenten Jan Christiaan Herbert en Maarten Vervenne een succesvolle tweede editie georganiseerd van het Braziliaans Jiu Jitsu toernooi de ‘International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship’. Met bijna 300 deelnemers zat het toernooi helemaal vol geboekt en waren er dubbel zoveel deelnemers als bij de succesvolle eerste editie.

Dit jaar besloten de organisatoren ook dat het toernooi open was voor de kinderen vanaf 7 jaar, met al resultaat dat bijna 100 kinderen zich in de ochtend uren van hun beste kant lieten zien op de vijf wedstrijdmatten.

Herbert en Vervenne kijken terug op dit toernooi met een goed gevoel: ‘we hebben ons doel voor dit jaar behaald, een grotere editie dan vorige jaar met ook de mogelijk voor kinderen om deel te nemen, zij zijn nou eenmaal de toekomst.’ Het toernooi dit jaar werd bezocht door deelnemers uit 24 verschillende landen: ‘er waren deelnemers uit Amerika, Canada, Brazilië, zelfs deelnemers uit Kazachstan, Bosnië, Aruba en Taiwan.’

‘Wij zijn er in ieder geval op gebrand om volgend jaar weer een succesvolle editie neer te gaan zetten en kijken uit naar de voorbereiding’, aldus Herbert en Vervenne.

Dames partij op de Veluwe Open BJJ 2020
Organisatoren Maarten Vervenne (links) en Jan Christiaan Herbert (rechts)
Overzicht van het druk bezochte toernooi
Leden van de 3 beste Academies krijgen hun prijzen uitgereikt van 16 voudig Open Europees kampioen Nico Herbert
Voorstellen van de scheidsrechters tijdens de opening van het toernooi
Partij tijdens de Veluwe Open BJJ 2020
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie