Kees Hermsen (links) en Dennis van Diepen werken nauw samen en versterken elkaar.
Kees Hermsen (links) en Dennis van Diepen werken nauw samen en versterken elkaar. Feike Klomp Tekst
Advertorial

Partners slaan handen ineen

4 maart 2020 om 17:16 Zakelijk

EDE De één is al jaren sterk in sanitair, verwarming, verkoeling, loodgieterswerk en service en onderhoud, de ander is een kei in duurzame energie en meer. Sinds begin van dit jaar zijn Hermsen Installatiegroep en EcoLibrium-Jazon businesspartners. Beiden werken gewoon apart, maar in de praktijk nauw samen. Hiermee is een duurzame win-winsituatie geboren. Kees Hermsen en Dennis van Diepen vertellen er meer over.

Feike Klomp

Hermsen: ,,Wij zijn al vele jaren actief als installatiebedrijf. Ons bedrijf bestaat uit tien vakkundige en ervaren mensen die het klappen van de zweep op installatiegebied kennen."

Van Diepen over zijn nog relatief jonge bedrijf: ,,Wij zijn sinds 2013 op de markt actief, vooral op het gebied van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en warmteterugwinsystemen. EcoLibrium-Jazon staat voor ECOlogisch en economisch equilLIBRIUM, ofwel evenwicht met behulp van de zon. Daar is ons vijftienkoppige team weer sterk in. Ons bedrijf zit in de lift, want we maken een flinke groei door."

COMPLETE ADVIES Zowel Hermsen als EcoLibrium-Jazon installeren warmtepompen. Van Diepen: ,,Wij zijn sterk in het complete advies van de combinatie van de diverse systemen, de installatie ervan kunnen we dan samen doen. De focus van Hermsen ligt juist meer op het gebied van service en onderhoud. Een mooie win-winsituatie in de dagelijkse praktijk. Van advies tot installatie. We voeren alles uit met eigen mensen."

Hermsen: ,,Vanwege de volle orderportefeuille, en het veranderende takenpakket van cv-monteurs, zijn wij dringend op zoek naar nieuwe medewerkers die graag bij ons willen werken. Wij helpen je goed op weg door middel van scholing en cursussen. Ik zeg: een baan met toekomst."

Hoe kijkt Hermsen naar de Gelderse Kring? ,,Ik ben al 25 jaar lid en behoor tot een van de oprichters. Heb ook zeven jaar bestuurswerk gedaan. De GK organiseert goede, inhoudelijke activiteiten met boeiende sprekers. De opkomst is altijd erg groot. Een fijne club waar ik met plezier deel van uitmaak."

Hermsen installatiegroep. Hoefweg 14, 6717 LS Ede. T: 0318-632300. E: info@hermsen.nl I: www.hermsen.nl EcoLibrium-Jazon. A. Fokkerstraat 59B, 3772 MP Barneveld. T: 0342-765000. E: info@ecolibrium-jazon.nl I: www.ecolibrium-jazon.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie