Adviseur Arjan van Loon van CTS IT kijkt uit naar het komende Golf Open.
Adviseur Arjan van Loon van CTS IT kijkt uit naar het komende Golf Open. Photographer: A. van Loon (NL)
Advertorial

CTS IT: Van techniek naar kennis

4 maart 2020 om 17:30 Zakelijk

EDE Inspire, Fusion, Golf Open. Gaat dit over de golfsport? Niet direct, maar het zijn wel belangrijke ingrediënten van het succes van CTS IT dat staat voor Connect, Treasure en Simplify. De rode draad bij CTS IT is ontzorgen in de digitale transformatie. Adviseur Arjan van Loon en directeur-eigenaar Hannes de Paauw geven een inkijkje in dit bijzondere lid van de Gelderse Kring.

Feike Klomp

CTS IT is geen gesloten bolwerk van slimme IT'ers. Integendeel. Het pakweg 30-koppige team zet de deuren juist wagenwijd open om IT-toepassingen toegankelijk te maken. Die bovendien verbinden, beschermen en eenvoudig werken.

De Paauw: ,,We willen dat klanten ons zien als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met onderscheidende servicegerichtheid. Onze reputatie is uitstekend en we beschikken over een krachtig partnernetwerk. Door sociaal betrokken te zijn, dragen we bij aan de ontwikkeling van mens en maatschappij."

FUSION/INSPIRE Hoe dan? Van Loon: ,,We organiseren een paar keer per jaar FUSION- en INSPIRE-sessies, samen met onze vaste klanten. Soms doen we dat hier, soms op locatie. Bijvoorbeeld bij De Fietser in Ede. De insteek is om kennis te delen en elkaar sterker te maken. Wij leren van de klant, de klant leert van ons." Hannes: ,,Wij geloven in de kracht van het team, en dat straalt weer af op het contact met de klanten."

GOLF OPEN De funfactor krijgt bij het team van CTS IT ook genoeg de aandacht, vult Van Loon aan: ,,Een keer per jaar organiseren we een eigen Golf Open. Dan slaan we samen met collega's, partners en klanten een balletje. De Paauw: ,,En dat sluit weer perfect aan op onze visie om aandacht te schenken aan het werkgeluk van onze mensen."

CTS IT is met plezier lid van de jarige Gelderse Kring, benadrukt Van Loon, die daar ook de rol van bestuurslid vervult: ,,Het is een toegankelijke club waar uiteenlopende onderwerpen gekoppeld worden aan inhoud en fun."

De Paauw: ,,Inderdaad. GK kenmerkt zich door een open cultuur waar niet gejaagd wordt op handel, maar waar het investeren in de mens juist centraal staat.

,,En hoewel wij landelijk actief zijn tonen we graag onze lokale betrokkenheid in Ede en omgeving. Daarom zijn wij lid van de Gelderse Kring en sponsoren we de Heideweek en sportclubs."

CTS IT. Keesomstraat 26, 6716 AB Ede. T: 0318-648888. E: info@cts-it.nl I: www.cts-it.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie