Afbeelding
AVRO/TROS

Zware mishandeling met honkbalknuppels in Opsporing Verzocht

3 maart 2020 om 18:03 Misdaad

LUNTEREN De politie besteedt vanavond in Opsporing Verzocht aandacht aan een misdrijf in Lunteren. Op 27 februari werd een man zwaar mishandeld en beroofd.

Die ochtend liep het slachtoffer rond 5.20 uur naar zijn bestelbus die geparkeerd stond op de Haverkamp. Op het moment dat het slachtoffer in zijn bestelbus wilde stappen, werd hij van achteren belaagd door twee personen. Ze sloegen hem met honkbalknuppels bewusteloos en beroofden hem van zijn telefoon. Door het extreme geweld houdt de politie het scenario open dat het om een persoonlijk op het slachtoffer gerichte aanval gaat en mogelijk niet om een 'gewone' straatroof.

SIGNALEMENT Van één van de twee daders heeft de politie een signalement: een man met donkergetinte huidskleur, ongeveer eind 20 jaar oud, kort zwart haar, ongeveer 1,80 meter lang en met een smal postuur.

De uitzending is dinsdag 3 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1.

CONTACT Getuigen van dit incident (mogelijk hebben krantenbezorgers of mensen die vroeg op pad waren om de hond uit te laten die ochtend iets verdachts gezien) preekt de politie graag via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of dit digitale tipformulier. Ook bewoners die in de buurt van de Haverkamp camera's hebben hangen spreekt de politie graag. (Zaaknummer 2020089946).

Mail de redactie
Meld een correctie

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie