Rob Delleman
Rob Delleman Theo Beumer

Judah Berefo naar Bennekom

4 maart 2020 om 21:09 Voetbal

BENNEKOM De selectie van voetbalvereniging Bennekom wordt volgend seizoen versterkt met Judah Berefo. Berefo is een 22-jarige rechtervleugelverdediger die momenteel actief is voor derdedivisieclub DOVO uit Veenendaal.


Judah Berefo woont in Arnhem en staat bekend als een snelle technisch vaardige verdediger. Hij groeide als voetballer op bij de Arnhemse club ESA, waar hij als jeugdspeler al snel het eerste elftal haalde. Vervolgens werd hij benaderd door RKHVV uit Huissen. Daar speelde hij in 2017 onder meer samen met de huidige Bennekom-spelers Jelmer Goedhart en Nick Stienstra. Door zijn studie aan de ALO (opleiding leraar lichamelijke opvoeding) moest hij naar Amsterdam verhuizen. Daar ging Berefo vervolgens spelen voor derdedivisieclub De Dijk.


Toen hij in 2019 terugkeerde naar Arnhem, zocht hij naar een nieuwe, sterke club in de omgeving van zijn woonplaats; dat werd DOVO. Daar behoort hij dit seizoen nog steeds tot de selectie van het eerste elftal. Door de trainerswisseling komt hij echter weinig aan spelen toe. Vandaar zijn overstap aan het einde van het seizoen naar VV Bennekom. De komst van de rechtervleugelverdediger (zijn vader is Ghanees, zijn moeder Nederlands) mag als een versterking worden gezien, mede door het vertrek van Rob Delleman en de langdurige blessures van Tjalling Kamerman en Jonathan Quaye. Beiden zullen naar verwachting pas in 2021 weer actief zijn.
 

Bron: www.vvbennekom.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie