Gratis reanimatie en AED training in Ede

5 maart 2020 om 08:39 Activiteiten Deel je nieuws

De cijfers van de Hartstichting liegen er niet om. Jaarlijks krijgen gemiddeld 17.000 Nederlanders een hartstilstand. Om de overlevingskans te vergroten is het van belang dat omstanders adequaat optreden. Daarom geeft ARBO centrum op 14 maart een gratis cursus reanimatie en AED.  

 

In de eerste 6 minuten is de overlevingskans het grootst. Terwijl een ambulance pas na gemiddeld 8-10 minuten arriveert. Des te belangrijker is het dat omstanders snel handelen.

ARBO centrum geeft daarom tijdens NLdoet (zaterdag 14 maart) op vier locaties in Nederland een gratis reanimatie- & AED-cursus. Je kunt terecht in Ede en Best (Eindhoven). Zoetermeer en Zwolle zijn helaas al vol. Help jij Nederland compleet veilig te maken?

In Ede gaat ARBO centrum er een groot feestje van maken. ’s Ochtends zal de burgemeester langskomen en ’s middags zal er koffie en wat lekkers geserveerd worden.
 

Geef je op en maak jouw buurt een stuk veiliger

Wil jij het verschil kunnen maken voor je familielid, een vriend, buurman, buurvrouw of iemand anders?Meld je dan nu gratis aan.

Wanneer: Zaterdag 14 maart 2020
Waar: Ede, Galvanistraat 14-1
Kosten: Gratis
Tijd: Er wordt hard gewerkt aan een planning voor alle deelnemers. Deze volgt daarom na inschrijving.

In de 1,5 uur durende training leer je hoe je moet reanimeren én hoe je een AED gebruikt. Alle deelnemers ontvangen aan het einde een bewijs van deelname. Aanmelden kan via de website van ARBO centrum.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie