Afbeelding
Theo Beumer

Oud-Harskamp trainer Bob Jansen terug

5 maart 2020 om 11:30 Voetbal

EDE Bob Jansen, eerder onder andere hoofdtrainer bij de SV Harskamp en assistent-trainer bij Blauw Geel '55 gaat komend seizoen het Heelsumse CHRC trainen.

,,Ik ben blij weer terug te zijn in de voetballerij. Ik heb bij SV Harskamp drie mooie jaren gehad. Nu ga ik het avontuur aan bij CHRC", laat Jansen weten.

De Wageninger gaat bij het Heelsumse CHRC een nieuw avontuur aan in het zaterdagvoetbal.

,,De club die nu nog in de zondag vierde klasse uitkomt heeft ervoor gekozen over te stappen naar het zaterdagvoetbal. Wie weet volgend seizoen wel weer tegen de SV Harskamp", lacht Jansen.

De docent voetbaltraining bij Wageningen University & Research heeft het afgelopen jaar, dat hij niet als trainer werkzaam was, niet stilgezeten.

,,Ik ga de marathon van Rotterdam lopen. Niet voor mijn eigen eer of glorie maar gesponsord voor May Boekenogen. Zij is een chronisch lymepatiënt en voor haar behandeling/onderzoek is een donatie heel wel. Ik heb nog nooit een marathon gelopen. Maar voor dit goede doel train ik graag. De streeftijd is onder de vierenhalf uur", besluit Bob Jansen. Die graag verwijst naar zijn facebook pagina.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie