Maartje
Maartje Evert de Vries

Sterke moeders bij Autisme

5 maart 2020 om 11:44 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op zaterdagochtend 4 april organiseert PerspectiviA de eerste inspiratie sessie ‘zorg voor jezelf’, voor moeders van een kind met autisme. Maartje de Vries van PerspectiviA coaching & training maakt hiermee haar debuut als Autismecoach.

Maartje is ervaringsdeskundige ouder van een dochter met autisme en een angststoornis. Uit ervaring weet ze dat de opvoeding van kinderen die niet groot groeien volgens het boekje veel energie kan kosten. Als je jezelf als moeder ‘sterker’ maakt, door aandacht aan jezelf te geven. Kan je ook beter voor je kind met autisme zorgen.

Samen met andere moeders van een kind met autisme, deel je ervaringen, vindt je (h)erkenning en onderzoeken we samen hoe je in kleine stappen meer aandacht aan jezelf kan geven. Met deze inspiratie geef je jezelf de 1e stap cadeau. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we op een ontspannen manier met elkaar in gesprek over de volgende onderwerpen;

Ontspanning, hoe ziet dat eruit?

Inzicht in stress en de gevolgen, hoe zorg je goed voor je zelf?

Ouderschap: hoe ben jij als moeder van…? Wat vindt jij belangrijk?

De workshop, verzorgt door Maartje de Vries, vindt plaats op zaterdagochtend 4 april van 10.00 tot 12.30 uur. De locatie is Create Wise in Bennekom. De kosten zijn 12,50 euro per persoon. Aanmelden is nodig en kan tot 27 maart via maartje@perspectiviacoaching.nl of via www.perspectiviacoaching.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie