100% Radio op de Werkvloer

5 maart 2020 om 16:27 Nieuws Deel je nieuws

Je bent in de ochtend de eerste die op het werk komt. Je opent de deur, zet het licht aan, gooit je jas op je stoel of in de locker en dan… pak je een kop koffie en zet je de radio aan.

Heel werkend Nederland houdt van muziek op de werkvloer. 81% van alle mensen vindt werken met muziek zelfs leuker, dan zonder muziek. Muziek zorgt voor positieve energie op de werkvloer. Daarom organiseert RDJ AV, in samenwerking met Apart Audio Nederland, de Nationale Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’.

Er zijn diverse onderzoeken waaruit blijkt dat muziek ook bijdraagt aan de productiviteit. Dit geldt met name voor werknemers die werken in fabrieken en magazijnen, waar muziek een grote rol speelt in het plezier dat mensen hebben op het werk. Meer plezier zorgt voor meer productiviteit.

Toch hebben veel bedrijfshallen, werkplaatsen, distributiecentra en fabrieken nog geen centrale geluidsinstallatie. Vaak staan er verschillende bouwradio’s door elkaar heen te loeien. Dit geeft niet alleen irritatie, maar is ook brandgevaarlijk.

Tijdens de Landelijke Inloopdag ‘Radio op de Werkvloer’ worden bedrijven geïnformeerd over de bijdrage die een centraal radio systeem levert aan de veiligheid en de sfeer op de werkvloer.

Tijdens de Inloopdag zijn er doorlopend presentaties over het toepassen van muziek op de werkvloer en het functioneel inzetten van signalering en omroep. Er wordt dieper ingegaan op trends als het streamen van muziek, geluidsbeheersing per ruimte en centrale bedieningsmogelijkheden.

 “We willen het bedrijfsleven tijdens de Landelijke Inloopdag infomeren over de mogelijkheden op het gebied van muziek, omroep en radio”, zegt Ronald de Jeu, directeur van RDJ AV. “De meeste werknemers vinden werken met muziek gewoon veel leuker. Bovendien kunnen bedrijven op deze manier voldoen aan de geluidsnormen die in het ARBO-besluit zijn bepaald. U bent van harte welkom!”

Landelijke inloopdag Radio op de Werkvloer
Wanneer: Donderdag 2 april 2020 van 9:00 - 17:00 uur
Waar: RDJ AV, Kryptonstraat 22 in Ede.
Meer informatie: www.rdj-av.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie