Jack Engelaar en Ina van Lavieren samen op de baan om de Heidehoogheden kennis te laten maken met de padelsport bij Keltenwoud. .
Jack Engelaar en Ina van Lavieren samen op de baan om de Heidehoogheden kennis te laten maken met de padelsport bij Keltenwoud. . Nico de Gouw

Introductie van padel bij Keltenwoud

5 maart 2020 om 21:57 Overig Deel je nieuws

Een bal, een racket, een net, een kooi en twee super enthousiaste trainers. Dit zijn de ingrediënten waarmee belangstellenden kennis kunnen maken met padel bij Keltenwoud in Bennekom. Dit gebeurt vanaf 30 maart in drie groepslessen.

De padellessen zijn telkens op maandag en dinsdag tussen 16.00 en 19.00 uur voor kinderen en tussen 19.00 en 22.00 uur voor volwassenen. De trainers zijn Jack Engelaar en Ina van Lavieren van de Padelopleiding Engelaar die al vier de lessen verzorgt bij Keltenwoud. Zij spelen zo vaak padel en daar via EK- en WK-veteranenwedstrijden zo bedreven in dat ze ook anderen heel graag meer over die heel gave sport willen bijbrengen. Padel, dat je kunt omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash, is de snelst groeiende sport van Nederland. De drie wekelijkse introductielessen van 45 minuten met maximaal 6 à 8 personen kosten maar 25 euro, inclusief het gebruik van padelrackets en ballen. Je hoeft tijdens deze actie geen lid te zijn van Tennis- en padelvereniging Keltenwoud. Aan het einde van de introductie is het wel mogelijk om je met korting bij Keltenwoud aan te sluiten. Als je je al langer afvraagt of padel wat voor je is, dan is dit de kans om het te ontdekken. Aanmelden kan tot 20 maart via de website www.poengelaar.nl. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie