Peter en Cynthia maken het gasten en feestgangers graag naar hun zin.
Peter en Cynthia maken het gasten en feestgangers graag naar hun zin. Feike Klomp Tekst
Advertorial

Dit partycentrum smaakt naar meer

11 maart 2020 om 13:19 Zakelijk

HARSKAMP Partycentrum De Molen staat al 22 jaar garant voor 'Rotterdamse' gezelligheid met een Veluws accent. Peter en Cynthia Verburgh zijn niet alleen de enthousiaste gezichten van het partycentrum, maar ook van HV Catering (Heel Veluws). Samen met hun team zijn ze voortdurend in touw om een huwelijk, feest of ander evenement tot een grandioos succes te maken.

Feike Klomp

Peter: ,,Cynthia en ik zijn al op jonge leeftijd in de horeca gaan werken: van bistro tot café en hotel-restaurant. Ruim twintig jaar geleden werden we eigenaar van de Lana Mariana molen. We transformeerden het oude zalencentrum om tot een multifunctioneel partycentrum voor congressen, bruiloften en bedrijfsfeesten. Daarnaast timmeren we de laatste jaren aan de weg met HV Catering, een nog altijd groeiende catering-formule waar we trots op zijn."

De actieve ondernemers steken daarnaast veel tijd in duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, zoals de Rabo Foodcourt: ,,We zijn een eigen 'challenge' aangegaan; zo min mogelijk voedsel verspillen. We streven naar minder restafval en willen de reststromen terugbrengen, het liefst naar nul natuurlijk. Rabo Foodcourt is een initiatief van de ledenraad van de Rabobank Gelderse Vallei. In samenwerking met hen is er een lespakket 'Voedselverspilling' ontwikkeld en inmiddels beschikbaar voor basisscholen in de regio. Hier spelen we als bedrijf een actieve rol in."

BRASS FOOD Hij deelt nog graag een nieuwtje: ,,Binnenkort rollen we een nieuw concept uit: Brass Food. Dat is een onderdeel van HV Catering. Met Brass Food verzorgen we foodtruck verhuur & events. Dus heb je een feestje en wil je graag een frietkar, dan huur je de Brass Kar. Wil je een dagje een leuk item voor de verkoop van onze lekkerste lokale broodjes, dan huur de Brass Kas. Wil je de lekkerste ijsjes, smoothies of shakes, dan huur je de Brass Vitamien by Pien."

Wat vind je van de Gelderse Kring? ,,Dit is geen 'doorsnee' businessclub, integendeel. Dit is een club waar iedereen met elkaar spreekt en iedere ondernemer bij wil horen."

Partycentrum de Molen, HV Catering, Brass Food. Molenweg 12, 6732 BL Harskamp. T: 0318-456189. E: info@partymolen.nl E: info@hvcatering.nl I: www.partymolen.nl I: www.hvcatering.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie