Afbeelding
Gemeente Ede

Zeven Pluimen voor Edese kinderen en jongeren

9 maart 2020 om 18:37 Overig

EDE Burgemeester René Verhulst heeft zaterdag tijdens een feestelijke bijeenkomst in Akoesticum zeven Pluimen uitgereikt aan kinderen en jongeren uit de gemeente Ede.

De Pluim is een onderscheiding voor kinderen en jongeren die zich belangeloos hebben ingezet voor de samenleving of een bijzondere prestatie hebben verricht. Ook kan een Pluim worden uitgereikt aan kinderen of teams die nationaal of internationaal kampioen zijn geworden op het gebied van sport of cultuur.

De Pluimen gingen naar:

Springteam Mix Junior A-2018 van gymnastiekvereniging DOK is in december 2018 op drie springonderdelen Nederlands Kampioen geworden.

Streetdanceteam Lil Legends van Dance studio imove is eerste geworden tijdens het Nederlands Kampioenschap, tweede tijdens het Europees Kampioenschap en derde tijdens het Wereldkampioenschap.

Luca Keller uit Ede heeft in juni 2019 tijdens het XFC World Championship in Rome de wereldtitel Kickboksen in zijn categorie gewonnen.

Nessa Nobbe uit Bennekom is op 23 november 2019 Nederlands Kampioen Karate in haar categorie geworden.

Luuk de Vries uit Lunteren heeft afgelopen jaar in de eindstand van het NK minibiken de derde plaats behaald en daarnaast zet hij zich in voor de stichting Zorgeloos Kind. 

Jefta van Heerde uit Ede is op 26 mei 2019 Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel brug tijdens het Nederlands Kampioenschap Turnen.

Springteam Mix Junior A-2019 van gymnastiekvereniging DOK is in december 2019 Nederlands Kampioen geworden op drie springonderdelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie