Ruud Zwart in magazijn Blok Plaatmateriaal
Ruud Zwart in magazijn Blok Plaatmateriaal C wessels

Blok Plaatmateriaal verwelkomt Ruud Zwart als accountmanager

11 maart 2020 om 09:00 Nieuws Deel je nieuws

Blok Plaatmateriaal maakt bekend dat Ruud Zwart met ingang van 1 maart 2020 is gaan werken als accountmanager voor de regio Zuid- Zuidoost-Nederland.

Zwart heeft ruim 13 jaar ervaring in de houtbranche. Bij zijn vorige werkgever bekleedde hij al een aantal jaren de functie commercieel technisch adviseur. De ervaring en het grote kaliber van Zwart betekenen dat hij een waardevolle bijdrage kan leveren bij Blok Plaatmateriaal. Zwart is voornamelijk verantwoordelijk voor het relatiebeheer van bestaande en nieuwe klanten van Blok Plaatmateriaal.

“Wij zijn zeer verheugd Ruud Zwart te verwelkomen als accountmanager”, zei Jan Blok van Blok Plaatmateriaal, directeur binnen het bedrijf. “De toenemende groei en de veranderende behoeften van de klanten hebben als gevolg dat wij concurreren in een zeer dynamisch en gespecialiseerde branche. Personeel is schaars, ook in onze branche, nieuwe aanwinst is daarom zeer welkom.” 

Blok Plaatmateriaal is in 1981 opgericht in Beverwijk en heeft sinds 2013 een tweede vestiging in Ede. Het bedrijf is uitgegroeid tot een specialist in het leveren en verwerken van decoratief en constructief plaatmateriaal. Zij leveren aan de professionele interieurbouw, project-afbouw en meubelfabrikant. Het assortiment bestaat o.a. uit basisplaten zoals MDF en multiplex. Daarnaast leveren zij HPL van A-merken als Abet Laminati en Formica én fineer van Decospan. Blok Plaatmateriaal streeft naar circulair ondernemen. Met circulair gemelamineerd spaanplaat van Unilin Evola in het assortiment, zetten zij de eerste stap naar een duurzame toekomst.

Voor klanten in de interieurbouw, meubelmakerijen en project-afbouw heeft Blok Plaatmateriaal in Beverwijk een modern machinepark om gespecialiseerde bewerkingen uit te voeren zoals, het plakken en persen van HPL, zagen, kanten aanlijmen, boren en cnc-frezen. Dit alles met hoge kwaliteit, zonder poespas, met de vaste hand van de vakman. Voor meer informatie over Blok Plaatmateriaal kunt u terecht op www.blokplaatmateriaal.nl

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie