Kasteel Hoekelum
Kasteel Hoekelum nvt

10 Jaar feest op Kasteel Hoekelum

11 maart 2020 om 11:33 Nieuws Deel je nieuws

Gastvrouw Esther van Holland en chef-kok Henk-Jan van Ee vieren hun 10-jarige samenwerking als horeca-exploitanten van Kasteel Hoekelum. Het historische landgoed met kasteel en koetshuis is een bekende plek in de regio, gelegen tussen Bennekom en Ede. In het afgelopen decennium is het kasteel uitgegroeid tot een geliefde locatie voor  huwelijken, jubilea, vergaderingen, presentaties, trainingen, geboortes en verjaardagen. 

 

“We startten in een zware tijd: het was wereldwijd crisis en ook in de horeca was dat voelbaar. Toen Henk-Jan en ik begonnen, zijn we in eerste instantie gegroeid in de particuliere markt: huwelijken en partijen. Later kwamen daar meer bedrijven bij. We blijven ons verbeteren, met de tijd meegaan. Dat is erg belangrijk,” aldus Esther van Holland. Henk-Jan van Ee vult aan: “Ik kook al bijna tien jaar op het kasteel. In die tijd is de smaak van onze gasten verfijnder geworden. Vroeger moest het vooral veel zijn, nu koken we natuurlijker en gezonder. Ook zijn we sterk in gluten- en lactosevrij, zoutarm, vegetarisch of veganistisch koken. Goed eten en drinken is belangrijk voor alle gasten.”

 

Het lijkt wel een familiebedrijf

Henk-Jan van Ee z’n ouders gingen hem voor: zij hebben meer dan 20 jaar de horeca-exploitatie van het kasteel voor hun rekening genomen. Een tijd waarin zij hun zoon het vak grondig bijbrachten. Vader van Ee is als beheerder van het terrein nog steeds verbonden aan het kasteel. Ook Esther van Holland is al jaren een bekende in de regio. Haar broodjeszaak en cateringbedrijf La Ruelle Catering kon 10 jaar lang op een enthousiaste klandizie rekenen. De familie van Esther springt soms bij met hand- en spandiensten. Maar het allerbelangrijkste is de samenwerking van het team: “We zijn net een grote familie en de meeste mensen werken al jaren bij ons,” aldus de zakenpartners.  

 

Facebookactie

Van Ee en Van Holland vieren hun 10-jarige samenwerking met een Facebookactie, waarbij de 5 winnaars op zaterdag 18 april een diner, overnachting en de volgende ochtend een luxe ontbijt voor 2 personen ontvangen. Uiteraard op het ruim 600 jaar oude Kasteel Hoekelum. 

 

Meer informatie over de Facebook weggeefactie vindt u op de Facebookpagina: www.facebook.nl/kasteelhoekelum. 

Henk-Jan van Ee en Esther van Holland
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie