Afbeelding
Marie-José Eberson

Gemeente Ede minder goed bereikbaar vanwege coronavirus

13 maart 2020 om 14:59 Overig Coronavirus

EDE De gemeente Ede treft maatregelen rondom de bereikbaarheid van gemeentelijke instanties, zo maakt de gemeente vrijdagmiddag bekend. ,,De dienstverlening van gemeente Ede blijft beschikbaar. Wel zijn er een aantal aanpassingen", schrijft de gemeente.

De oproep is om zoveel als mogelijk digitaal te regelen. ,,Het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een vergunning kan allemaal digitaal." Bezoekers worden verzocht het bezoek uit te stellen. ,,Mocht u iets regelen wat echt dringend of noodzakelijk is, zoals rond een geboorte of overlijden? Dan kunt u terecht bij de publieksbalies." Wel wordt gevraagd om met de pinpas te betalen. 

UITSTELLEN Afspraken en huisbezoeken van de gemeente worden uitgesteld of afgezet en in sommige gevallen telefonisch gevoerd. De gemeente is de komende periode mogelijk minder goed bereikbaar vanwege het advies om thuis te werken. ,,Daarom zijn er minder telefonische medewerkers aan het werk op dit moment." Het kan zijn dat de wachttijd daardoor toeneemt. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie