Afbeelding
Richard van Hoek Fotografie

Tim van der Meulen terug naar Bennekom

14 maart 2020 om 13:51 Voetbal

BENNEKOM Tim van der Meulen keert terug naar Bennekom. De 21-jarige vleugelverdediger maakte afgelopen jaar de overstap naar WAVV.

Van der Meulen is afkomstig uit de Bennekom opleiding. Maakte op zijn zeventiende zijn debuut in het eerste elftal in toen de hoofdklasse. Van der Meulen kon niet op een vaste plaats rekenen. Het afgelopen jaar ontwikkelde hij zich als een vaste waarde bij de zondag tweedeklasser.

Daarnaast verlengde spits Ismael Antonio zijn contract. Na een prominente inbreng in het afgelopen seizoen, komt de 22-jarige inwoner van Wageningen dit jaar mede door kleine blessures minder aan bod.

De gesprekken met de spelers en trainers hebben plaatsgevonden in afstemming tussen de Technisch Commissie (kernleden Rob Wilschut, Huibert van Egdom en Henk Leenhouts), Rik Gerritsen (Jeugd), huidige technisch manager eerste elftal (Thijs Waterink) en het nieuw te vormen Technisch Hart. Dit technisch hart zal het komend seizoen bestaan uit de 'Technisch managers' Hein Oelderik (1e), Ton van den Heuvel (2e) en Hennie van Brakel (beloften O-23). Overigens vertrekt Thijs Waterink.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie