Een jaar geleden openden Roel en Caroline de bakkerij in Ede.
Een jaar geleden openden Roel en Caroline de bakkerij in Ede. Cees Heijdel

Lekker stevig brood van versgemalen graan

17 maart 2020 om 18:12 Overig

EDE Vier keer per week wordt er bij biologische bakkerij Goedbrood in Ede natuurdesem brood gebakken van versgemalen graan.

Een jaar geleden openden Roel en Caroline de bakkerij aan de Veenderweg 79 in Ede. Hier vindt het hele proces van malen tot en met bakken plaats. Het graan wordt op molenstenen gemalen en van dit vers gemalen meel wordt dezelfde dag brood vervaardigd met alleen toevoeging van Veluws bronwater, natuurdesem en zeezout.

NATUURLIJKE INGREDIENTEN Hiermee krijg je echt vers brood met de best mogelijke voedingswaarde, van zuiver natuurlijke ingrediënten. Dagelijks volledig vers gebakken in onze eigen bakkerij. In de winkel kun je de met windenergie aangedreven molen zien staan. Naast groot- en kleinbrood hebben we ook lekkere koeken, gebak en hartige hapjes. En voor het gemak een kast vol zoet en hartig broodbeleg.

OOK VOOR THUISBAKKERS Voor de thuisbakker verkopen we onze eigen melen en grondstoffen. Ook hebben we vers geplette granen voor in de yoghurt of pap. En om er zeker van te zijn dat al onze producten ook echt honderd procent natuurlijk zijn, maken we uitsluitend gebruik van biologische grondstoffen in onze gecertificeerde bakkerij.

Neem gerust eens een kijkje op onze website, waar je het brood assortiment kunt bekijken. En kom dan gezellig naar onze winkel voor een vers GoedBrood.

Bakkerij Goedbrood, Veenderweg 79, Ede | T 0318 207020 | www.BakkerijGoedbrood.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie