Bob van den Hudding (links) en Rick Degenaar (rechts).
Bob van den Hudding (links) en Rick Degenaar (rechts). Thessa van Beek
Advertorial

'Wij maken voetbal kijken spannender'

18 maart 2020 om 14:59 Zakelijk

LUNTEREN Extra spanning creëren tijdens voetbalwedstrijden, mede daarom is Live Betting NL gestart. De onderneming van Rick Degenaar en Bob van den Hudding verspreidt per week honderden adviezen over voetbalwedstrijden die winstgevend kunnen zijn. Niet zomaar tips, want de mannen beschikken over een gigantisch netwerk en bekijken wedstrijden over de hele wereld. ,,We zijn geen gokplatform; we zijn een community."

Het concept is vrij simpel en daarin zit direct de kracht van Live Betting NL. Voor een klein bedrag word je in diverse whatsapp-groepen geplaatst waarin door de beheerders adviezen worden gedeeld. Wat begon met een handjevol leden, is uitgegroeid tot een netwerk met honderden fanatieke spelers. ,,Dat dit zo'n succes ging worden, had ik niet verwacht", glundert Degenaar. ,,Maar het werkt aanstekelijk. Als je ziet dat mensen iets kunnen met onze adviezen, worden we nog enthousiaster."

Bij Live Betting NL struinen ze de complete wereldbol af op zoek naar buitenkansjes. ,,We bekijken niet alleen de Eredivisie, maar zoeken vooral naar value, strategisch inzetten op een notering met een grote waarde. Daarvoor moet je ook ver buiten je eigen landsgrenzen kijken. Denk aan Australië, waar we op zaterdagochtend om 06.00 uur de wekker voor zetten", aldus de 28-jarige Van den Hudding. ,,Maar wat dacht je van kaartenpakkers in Colombia? We analyseren ons suf en daardoor zijn we winstgevend. Want zeg nou zelf: wie kijkt er nou naar wedstrijden uit Algerije? Juist!en daarom wij wél."

Om niets te missen kijkt het tweetal regelmatig op zes televisies tegelijk. Dit om zo goed als mogelijk advies te geven. Wie twijfelt aan de winkansen bij Live Betting NL kan gebruik maken van een proefabonnement. Dit gratis lidmaatschap zorgt ervoor dat je in een groeps-whatsapp komt waarin tips over bepaalde voetbalwedstrijden worden gedeeld. Overtuigd? Dan kan er –met de verdiende winst- een abonnement worden afgesloten.

,,Dan heb je toegang tot drie groepen", aldus Van den Hudding. ,,Pre, Risk en Live. Daarin delen we van te voren tips, die lucratief kunnen zijn, ook riskant. Ook tijdens de wedstrijden zijn we actief."

Ondanks dat Live Betting NL bekend staat als community, kunnen leden zelf in deze app-groepen geen berichten plaatsen. ,,Daardoor behouden wij rust en overzicht. Wil je toch discussiëren, dan kan dit in een vierde app. Ja, onze telefoon staat roodgloeiend, maar dat is toch machtig mooi. Samen voor de winst gaan is leuker dan alleen."

Het adviesbureau is blij met het vertrouwen van de leden en daarom geven ze ook regelmatig lidmaatschappen weg. Maar ook prijzen zoals een PlayStation, voetbalshirts en zelfs complete voetbalreizen. ,,Wij willen absoluut geen mensen aan een gokverslaving helpen", is Degenaar (28) tot slot duidelijk. ,,We hebben een bepaalde strategie ontwikkeld waarbij mensen maar een bepaald percentage van hun bankroll mogen gebruiken. Op die manier houd je het leuk voor iedereen."

Kijk hier voor meer informatie over dit bedrijf.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie