Afbeelding
Theo Beumer

Trainer DVO gaat boodschappen doen voor ouderen

18 maart 2020 om 10:46 Mensen Coronavirus

BENNEKOM DVO-trainer Richard van Vloten heeft een manier gevonden om zijn door corona vrijgekomen tijd nuttig te besteden. De coach van de Bennekomse korfbalclub gaat namens zijn werkgever vrijwilligerswerk doen in de regio Ede. Hij gaat boodschappen doen voor ouderen en kwetsbaren in de samenleving.

Van Vloten werkt bij het Hera Life. ,,Door sociale isolatie en de kwetsbaarheid van ouderen in onze samenleving vanwege het coronavirus willen wij als Hera Life ook ons steentje bijdragen om voor elkaar te zorgen. Wij hopen op deze manier ook iets te kunnen doen voor onze medemens in een tijd dat alles onzeker is'', zegt Van Vloten.

,,Al kan ik maar een paar mensen per dag helpen om hun boodschappen te doen, dan is dat al fijn.''

AANMELDEN Ouderen en kwetsbare mensen kunnen een mail sturen naar boodschappen@heralife.nl. In de mail stuurt men naast naam, adres, woonplaats en telefoonnummer het boodschappenlijstje. Hera Life schiet de boodschappen voor en brengt de boodschappen nog diezelfde dag langs. De aanvragen zullen in volgorde van binnenkomst worden verwerkt en uitgevoerd worden zolang de capaciteit dat toestaat.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie