Studio Stap wil Ede FM overnemen

1 april 2020 om 08:34 Muziek Deel je nieuws

Het in korte tijd tot een belangrijke speler op de Edese muziekmarkt uitgegroeid internet radio station Studio Stap heeft expansiedrift.  

De zender die voorlopig alleen via de streamingdienst Twitch te bekijken en beluisteren is heeft om zich heen gekeken om de vaste groep gewaardeerde luisteraars uit te kunnen breiden. Dit gaat het beste door je op verschillende kanalen te laten horen en Ede FM heeft hier een mooi pakket voor.

Studio Stap met zijn gerenommeerde presentatoren in huis wil vooral de programmering aanpakken. Er is teveel non stop programmering. Uiteraard door de 24/7 uitzending op de lokale omroep. “Wij willen onderzoeken welke uren hier wel en niet rendabel van zijn en dit in elk geval aanpassen naar volledig gepresenteerde radio in de uren dat er ook daadwerkelijk luisteraars zijn” aldus woordvoerder Richard Stap.   

We gaan in onze programmering onderscheid maken in de diverse doelgroepen en hen op vast dagen van de week voorschotelen waar de voorkeur ligt. Geen horizontale programmering buiten het vast middag programma.  We denken hierbij aan onder andere een EDM- dag, soul- dag, Nederlandstalig, thema uitzendingen en in het weekend veel live sport uitzendingen op locatie.   

De gesprekken hierover met het bestuur van Ede FM zullen in de nabije toekomst plaatsvinden.

Maar voor nu geldt het devies: StayHome StaySafe. 

Aanvulling redactie Ede Stad:

Dit bericht is ingezonden via Deel je Nieuws en dus niet afkomstig van de redactie van Ede Stad.

Als redactie wensen wij Studio Stap wel veel succes met het middagprogramma, zeker op deze woensdag....1 april...  

 Watch live video from stapindemiddag on www.twitch.tv 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie