Afbeelding
BDUmedia

Nieuwe verspreider voor Ede Stad.nl

1 april 2020 om 10:11 Overig

EDE Ede Stad.nl heeft een nieuwe verspreider. All-In Verspreidingen gaat er per vandaag voor zorgen dat de kranten van Ede Stad.nl zo goed mogelijk hun weg vinden naar uw en jouw brievenbus.

Wekelijks zijn er ruim 250 bezorgers in touw om Ede Stad.nl te bezorgen in Ede, Bennekom, Lunteren, Otterlo, Harskamp, Wekerom, De Valk, Ederveen, De Klomp en Wageningen (Hoog). In weer en wind gaan zij op pad, ook nu in deze coronatijd. Media en dus zeker ook de bezorging van kranten, horen bij de vitale beroepen. ,,Hulde voor onze bezorgers, zij zorgen er voor dat alle inwoners van onze gemeente op de hoogte blijven van wat er speelt. Juist ook in deze roerige tijd", aldus BDUmedia, uitgever van onder meer Ede Stad.nl.

All-In Verspreidingen en BDUmedia zetten zich er optimaal voor in om de krant zo goed mogelijk te bezorgen, maar het kan gebeuren dat er hier en daar opstartproblemen optreden. ,,Als je de krant niet in de bus krijgt verwijzen we je graag naar onze website www.EdeStad.nl. Daar kun je op de pagina Krant Gemist zien waar de afhaalpunten bij jou in de buurt zijn en hoe je een bezorgklacht kan melden. Deze laatste willen we ook graag hebben om de bezorging te kunnen verbeteren in de komende weken." Natuurlijk kun je op www.EdeStad.nl ook terecht voor nog veel meer nieuws en voor de digitale versie van de krant, de e-paper.

Wil je ook een leuk zakcentje verdienen, wordt dan bezorger van Ede Stad.nl! Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie