Logo IBBO Barnsteen school voor hooggevoeligen
Logo IBBO Barnsteen school voor hooggevoeligen Myrthe Boijmans

Informatiedagen spirituele school IBBO Barnsteen – persoonlijk contact

2 april 2020 om 23:32 Onderwijs Deel je nieuws

Op de regionale spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs IBBO Barnsteen is er weer plek voor nieuwe kinderen. Er is ruimte voor groei. Nieuwe vrijwilllige medewerkers zijn tevens van harte welkom. Vind je het leuk om met kinderen/jongeren te werken of wil je je passie delen? Of wil je ons op een andere manier praktisch komen ondersteunen? Je kunt nu informeren over deze kleinschalige school.

Omdat de school nu tijdelijk gesloten is, vervalt de infoavond van 15 april. Wel is er de mogelijkheid om nu per mail of telefonisch contact op te nemen met de school. In een persoonlijk gesprek kunnen we u vertellen over het onderwijs en de school. 

De eerstvolgende infomiddag staat nu gepland op woensdag 13 mei om 16 uur. Belangstellende ouders kunnen contact met ons opnemen. Ben je nieuwsgierig naar ons onderwijs? Er is plek voor nieuwe kinderen. Ook belangstellende begeleiders, bestuursleden of andere praktische ondersteuners nodigen we van harte uit om contact met ons te leggen.

IBBO staat voor Ik Ben Bewust Onderwijs. Er komen veelal hooggevoelige kinderen en jongeren.

IBBO Barnsteen is een school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken. 

IBBO Barnsteen is een particuliere school. Iedereen werkt vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Wil je bij ons stage lopen? Ben je een gepensioneerd leerkracht of docent en heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk? Ben je nieuwsgierig naar bewust spiritueel onderwijs? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Wil je ons op een andere manier komen ondersteunen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de activiteiten van deze school? 

Stuur ons een mailbericht dan nemen we contact met u op. De infodag van 15 april vervalt, maar op 13 mei hopen we u weer te ontmoeten, start om 16 u, Horalaan 3A in Ede.

Voor contact of meer info mail naar barnsteen@ibbo.eu

Kijk ook bij  www.ibbo.eu  of  www.facebook.com/ibbobarnsteen  of  www.bewustede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie