Cultura TV
Cultura TV Cultura

Bieb2Go, Cultura TV en het podium van belofte

3 april 2020 om 10:05 Nieuws Deel je nieuws

In aansluiting op de maatregelen die landelijk zijn afgekondigd, zijn alle vestigingen van Cultura gesloten en rijdt de bibliobus niet meer. Dit betekent dat alle voorstellingen, films, cursussen, workshops, lessen etc. in Cultura tot en met 1 juni niet doorgaan. Maar we zitten niet stil!

Voorproefjes komend seizoen

Omdat je bij ons nu even geen live theater kunt bezoeken, delen we de komende tijd inspirerende en leuke dingen van en over artiesten die binnenkort wél weer bij ons te zien zijn! Hou onze social media in de gaten! Alle teasers zijn ook te vinden op de website van Cultura. 

Online kanaal voor de kids: Cultura TV

Zit jouw kind ook thuis en wil je tips voor leuke en leerzame activiteiten: Kijk dan naar Cultura TV! Ook juffen en meesters kunnen hier inspiratie opdoen. Meerdere keren per week wordt hier geknutseld, voorgelezen, gewerkt aan thema's en diverse opdrachten aan de kinderen meegegeven.

Cultura TV is te vinden op het YouTube kanaal van Cultura (en alle filmpjes zijn ook te vinden op de website en social media)

Boeken Bezorgdienst

Ook zijn we gestart met een boeken bezorgservice in Ede: Bieb2Go. Nu Cultura dicht is, springen onze medewerkers op de fiets en in de auto om boeken te bezorgen. En daar wordt enthousiast gebruik van gemaakt!

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie