Afbeelding
PR CKV Reehorst'45

Trainers CKV Reehorst '45 tekenen bij

8 april 2020 om 11:47 Korfbal

EDE In coronatijd ook nog goed nieuws, Bij korfbalvereniging CKV Reehorst'45 hebben de trainers Jaap van de Bergh (trainer eerste team) en Fred Westland (trainer tweede team) een nieuw contract getekend

,,Dat verbindt hen nog minimaal een jaar aan onze vereniging", laat Ronald Brandsma namens de technische commissie weten. 

Een ontwikkeling waar het bestuur en met name de Technische Commissie erg blij mee is.

,,Jaap van den Bergh en Fred Westland passen erg goed bij onze vereniging. De door hen ingeslagen weg met betrekking tot de speelstijl van de selectie slaat goed aan en bevat voldoende mogelijkheden om op voort te borduren", gaat Ronald Brandsma verder.

Vanwege de maatregelen van de KNKV speelt de hoofdtrainer (Jaap van den Bergh) met CKV Reehorst '45 volgend seizoen weer in de tweede klasse en is Fred Westland met CKV Reehorst '45 2 gepromoveerd naar de derde klasse.

,,Hiermee is de doelstelling van het eerste jaar gehaald en kunnen de trainers verder bouwen om een stabiele tweedeklasser te worden."

MEER De trainers hebben toegezegd zich volgend seizoen te willen inzetten voor de hele vereniging. Door mee te denken over trainersbeleid en -opleidingen, zullen zij zich niet alleen met de selectie bezighouden maar indirect met alle teams van CKV Reehorst '45.

,,Al jaren zijn we op zoek naar een goede blauwe draad voor de verenging. We willen ons nog meer richten op het begeleiden en opleiden van (jonge) trainers maar dit is nog niet van de grond gekomen zoals we dat voor ogen hadden", vult Thomas den Ouden aan.

,,Hopelijk kunnen we met de hulp van Jaap en Fred een mooi document opstellen dat houvast biedt voor beginnende trainers en nieuwe inzichten geeft aan de meer ervaren trainers."

Trainer zijn van een team is niet alleen de kinderen twee keer in de week een uur bezighouden.

,,We willen ze ook graag wat leren. Dat zal op deze manier een stuk leuker en makkelijker worden", zegt Michel Verstegen.

STOPPEN De selectie heeft een goede klik met de trainers. Dit wordt duidelijk door de vele toezeggingen van selectiespelers om zich volgend seizoen weer voor de selectie beschikbaar te stellen.

Helaas heeft Martijn Werkman aangegeven te stoppen met de selectie.

,,Een aderlating, maar gezien de aanwas van jonge heren moet een opvolger wel te vinden zijn. Daarnaast hebben ook enkele andere spelers aangegeven te stoppen. Daarom gaat de TC in overleg met beide trainers zoeken naar geschikte spelers voor de selectie. De eerste  resultaten zijn al binnen. Lisanne van Veldhuisen en Vera van den Brink keren terug naar CKV Reehorst '45", besluit Ronald Brandsma..

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie