Afbeelding
Theo Beumer

Lukas Westra blijft bij MHC Ede

10 april 2020 om 09:49 Hockey

EDE De coronacrisis vergt van het bestuur MHC Ede behoorlijk wat inspanningen. Daarnaast moet op sportief gebied ook gekeken worden naar het volgende seizoen.

Eip Janssen 

,,Lukas Westra, vrouwencoach bij de hoofdmacht MHC Ede blijft ook komend seizoen de hoofdverantwoordelijke. Wel vertrekt zijn collega Thomas van Drie bij het eerste vrouwenteam", laat woordvoerder Charlotte Persijn namens de club weten.

De Edese hockeysters presteerden tot de competitiestop uitstekend. De ploeg van Westra (archieffoto rechts) en Van Drie bezette in de eerste klasse een tweede plaats.  De achterstand op koploper Bully was slechts twee punten.

De Arnhemmer en voormalig doelman van Ede nam in 2015 de functie van hoofdtrainer van de eersteklasser op zich. Ede, heeft zich met een zeer jonge ploeg ontwikkeld tot een stabiele eersteklasser, met promotiemogelijkheden.

,,Of de ploeg geheel in tact blijft volgend seizoen hopen over een week of twee bekend te kunnen maken. De gesprekken tussen Lukas Westra en zijn speelsters worden op dit moment gevoerd."

MANNEN ,,Met de begeleiding van de heren hoofdmacht lopen de gesprekken nog. De uitkomst daarvan wordt eveneens op niet al te lange termijn verwacht", sluit Persijn af. 

COMPETITIE De hockeybond werkt aan een plan om de competitie  in de zomer uit te spelen. 

De meningen daarover van de Edese hockeycoaches Bastiaan Bunnik en Lukas Westra werden al eerder gedeeld. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie