Afbeelding
Wijkagent Lunteren

Lunterse wijkagenten bezoeken ouderen

11 april 2020 om 08:30 Corona Coronavirus

LUNTEREN De twee Lunterse wijkagenten Ilco de Ruijter en Bart Bosman hebben vrijdagavond verschillende inwoners bezocht om hen een hart onder de riem te steken. ,,Iedereen verdient in deze rare tijd wat aandacht, maar de ouderen en kwetsbaren onder ons net iets meer", aldus Bosman.

De twee wijkagenten hadden vrijdag allebei avonddienst en besloten een oproep op Instagram te doen. ,,Vanavond tijdens onze ronde door het dorp willen wij de ouderen in ons gebied een vriendelijke groet brengen door een bezoekje op afstand: een groet voor het raam", schreven de twee. ,,Dit in het kader van Goede Vrijdag en omdat in deze coronatijd veel ouderen alleen thuis zitten." Inwoners konden een privébericht sturen als zij iemand kenden die deze vriendelijke groet wel zou waarderen. 

De Ruijter en Bosman bezochten ongeveer twintig adressen. ,,Surveilleren in combinatie met een bezoekje aan diverse adressen werd zeer goed ontvangen. Uiteraard hebben wij ons gehouden aan de maatregelen", schrijft Bosman. ,,Onderweg kregen we van een Lunteraan nog diverse bossen tulpen die we ook weg mochten geven. Fijn om op deze manier wat te kunnen betekenen voor de (eenzame) Lunteraan."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iedereen verdient in deze rare tijd wat aandacht maar de ouderen en kwetsbaren onder ons net iets meer. Vanavond zijn @wijkagent_lunteren_ilco en ik op de fiets de wijk in geweest en hebben we ongeveer 20 adressen bezocht. Surveilleren in combinatie met een bezoekje aan diverse adressen werd zeer goed ontvangen. Uiteraard hebben wij ons gehouden aan de maatregelen. Onderweg kregen we van een Lunteraan nog diverse bossen tulpen die we ook weg mochten geven. Fijn om op deze manier wat te kunnen betekenen voor de (eenzame) Lunteraan. Helaas hebben we niet iedereen kunnen bezoeken. Voor iedereen hele goede paasdagen, kan je niet bij iemand langs geef ze dan een belletje of facetimegesprek. Zal vast gewaardeerd worden. #wijkagent #eenzaam #pasen2020 #blijfthuis #corona #hulp #geslaagdeactie

A post shared by Wijkagent_Lunteren Bart (@wijkagent_lunteren) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie