Afbeelding
Gevelreiniging

Het is tijd om uw bedrijfspand te laten reinigen

15 april 2020 om 10:38 Partnercontent

20 maart is het zo ver: de lente begint! En daar merken we nu al het positieve van. De komende weken gaat de zon in Ede schijnen en kunnen we massaal lekker naar buiten. Dat de zon weer gaat schijnen heeft echter ook nadelen. 

De zonnestralen maken strepen op de ramen en vervuiling op gevels weer beter zichtbaar. Thuis kunt u uw ramen nog wel zemen, maar hoe zit dit met uw bedrijfspand? De specialisten van Prova Reiniging nemen deze zorg graag bij u uit handen. 

Bedrijfspand reinigen
Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Belangrijk is dus om uw pand goed schoon te houden. De lente is bij uitstek de beste periode om hiermee aan de slag te gaan. Voor een optimaal resultaat gaat u voor een industriële reiniging. Dit zijn alle reinigingsactiviteiten die plaatsvinden binnen de industrie. Prova verstaat hieronder:

  • Glasbewassing
  • Dakreiniging
  • Gevelreiniging
  • Damwandreiniging

Tijdens de industriële reiniging worden – ongeacht de hoogte van uw bedrijfspand – uw dak, uw gevels, damwanden en uw ramen gereinigd. Nieuwsgierig naar hoe dit in zijn werk gaat? De specialisten van Prova komen overal in Nederland naartoe voor een vrijblijvend advies, dus ook naar Ede. 

Voordelen van een industriële reiniging
Prova kan ieder type vuil van uw bedrijfspand verwijderen. Van lichte vervuiling tot verkleuring en verfresten: wij beschikken over de juiste technieken. Om uw bedrijfspand schoon te houden, maken wij optioneel gebruik van een nabehandeling. Dit zorgt ervoor dat:

  • Vuil zich minder goed hecht aan het materiaal
  • Het materiaal langer schoon blijft
  • De levensduur van de materialen verlengt
  • Het materiaal vochtafstotend wordt
  • Genoeg reden dus om uw bedrijfspand te laten reinigen. 

Jaarlijkse reiniging bij Detailresult Groep in Velsen, Noord-Holland
Een bedrijf dat jaarlijks gereinigd wordt door de specialisten van Prova is Detailresult Groep. Ook deze lente staat een reiniging gepland. Detailresult Groep stelt ons ieder jaar voor een interessante uitdaging: de reiniging moet snel en goed gebeuren, maar ook zo min mogelijk overlast veroorzaken. Dit lukt ieder jaar weer!

Bij verschillende distributiecentra, bakkerijen, slagerijen en bijgebouwen van de Detailresult Groep hebben we 5000 m² gevel gereinigd. Naast de gevelreiniging hebben we ook de laaddoks, de complete buitenkant van het bedrijfspand, betonnen randen en de lichtkoepels op het dak weer gereinigd. Een complete industriële reiniging dus! 

Het bedrijfspand is grondig gereinigd, en dat terwijl de productie, laden en lossen gewoon kon doorgaan. Bent u ook geïnteresseerd in een industriële reiniging zonder dat uw werk verhinderd wordt? Onze adviseurs komen graag bij u op gesprek om de reiniging door te bespreken.

Contact met Prova voor een industriële reiniging
Spoedreiniging nodig voor we alweer halverwege de lente zijn? Of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Bel ons via 0548 234000. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie