Met ‘Leer Lokaal’ kunnen inwoners van Gelderland gratis online workshops volgen

17 april 2020 om 22:45 Corona Deel je nieuws

 

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland opent vanaf maandag 20 april een online platform voor inwoners(initiatieven) in Gelderland. Met online workshops en coaching kunnen inwonersinitiatieven of vrijwilligers van bijvoorbeeld dorps- en buurthuizen hun kennis vergroten, advies krijgen over hun project of contact leggen met fondsen.

Gelderlanders kunnen zich inschrijven voor gratis workshops zoals fondsenwerving, flyer maken, social media, vloggen en zakelijk tekenen. Er zijn speeddates met fondsen en adviseurs staan klaar om advies te geven over het opstarten of continueren van projecten.

Voor de coronacrisis bood de Leefbaarheidsalliantie deze diensten ook al aan, maar omdat er nu op afstand gewerkt en geleefd moet worden, is besloten onze diensten meer online aan te bieden. Het hele aanbod en het aanmeldformulier is te vinden via www.leefbaarheidsalliantie.nl.

De Leefbaarheidsalliantie is een organisatie die inwoners van Gelderland helpt bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun dorp of buurt. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie