Joyce
Joyce Martijntje van Baarle

Youth for Christ start actie voor jongeren: Je bwnt niet in je eendje

20 april 2020 om 15:01 Corona Deel je nieuws

Ede - Deze crisis is voor iedereen pijnlijk, maar kwetsbaren worden het meest geraakt. Veel jongeren groeien op in onveilige situaties. Onze jongerenwerkers hebben realties opgebouwd met deze jongeren en laten iets van Jezus zien. Hij zocht juist de kwetsbare op. Om toch in contact te blijven met jongeren en hem een hart onder de riem te steken, heeft Youth for Christ een actie bedacht:

JE BENT NIET IN JE EENDJE!
Jongerenwerkers van Youth for Christ maken 1000 pakketten die ze aan jongeren gaan uitdelen. In Ede zullen 75 jongeren z'n survivalpakket voor thuis ontvangen. Zodat jongens en meiden afleiding, reflectie en interactie vinden. En wij een contactmoment (op gepaste afstand) met onze jongeren hebben. Zodat ze, juist in deze tijd, gezien en gehoord worden. 

Elke jongere krijgt een tas van onze jongerenwerkers gevuld met een persoonlijke kaart, en diverse spullen. Uiteraard zal een badeendje en de wc-rol daar niet in ontbreken.

Sponsor een pakket!
Vind jij dit een toffe actie en wil je ook iets doen om naar kwetsbare jongeren om te zien in onze samenleving? Sponsor dan een pakket! Een pakket kost 15 euro en het is natuurlijk ook mogelijk meerdere pakketten te sponsoren. Met deze gift kan een jongerenwerker zijn of haar jongeren verrassen met dit pakket. Ga gauw naar de website.

Misschien ben jij wel ondernemer en wil jij de inhoud van dat tasje sponsoren wat in het survivalpakket kan. Neem dan contact op met onderstaand e-mail adres.

www.jebentnietinjeeendje.yfc.nl

richard.denhoudijker@yfc.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie