PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Ede

Culinair: Het witte goud van Otterlo

Natuur en milieu
Foto: Erik van 't Land
23 apr 2020, 19:00
Asperge stekend op de foto: ,,Dat is meer iets voor de jongelui”. Rechts op de foto Inge Melissen.
Asperge stekend op de foto: ,,Dat is meer iets voor de jongelui”. Rechts op de foto Inge Melissen.
OTTERLO

Eén van de seizoensgroenten bij uitstek is toch wel asperges. De familie Van den Broek van de Veluwse Aspergeboerderij in Otterlo vertelt correspondent Inge Melisse alles over de koning onder de groenten.

Op de Apeldoornseweg tussen Ede en Otterlo kun je het niet missen. Groot, van planten gemaakt, staat er Veluwse asperge voor de boerderijwinkel. Bij binnenkomst word ik joviaal 'met het been' begroet door Ada van den Broek. Door het coronavirus was ze er best een beetje huiverig voor mij te ontvangen. De hele familie werkt mee in het bedrijf. ..

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via: