Overzichtspagina Steun Lokale Onderenemers in Ede en omgeving
Overzichtspagina Steun Lokale Onderenemers in Ede en omgeving Cynspirerend.nl

Steun Lokale Ondernemers in Ede en Omgeving

21 april 2020 om 14:23 Corona Deel je nieuws

Deze tijden zijn moeilijk voor iedereen. Het thuisblijven zorgt voor stress, verveling en voor velen heeft het ook impact op het inkomen.

Ik zie het belang van de maatregelen rondom het Corona Virus zeker in, maar ben bang dat het ten koste zal gaan van kleine ondernemers die te weinig inkomen krijgen in deze tijd. Ik maak me zorgen.

Maar wat kan ik doen?

Als Edese blogger heb ik de mogelijkheid om bedrijven in de spotlight te zetten en iets meer zichtbaar te maken. Daarom heb ik besloten om tijdens deze lockdown periode lokale ondernemers in Ede en de nabije omgeving een podium te geven op deze speciale ‘Steun Lokale Ondernemers in Ede en Omgeving’ pagina.

Want dat kan ik wel doen.

De pagina geeft Edenaren de mogelijkheid om op één overzichtelijke pagina te zoeken naar initiatieven van lokale ondernemers. Ook is er een zoekfunctie waar je specifiek kunt zoeken, bijvoorbeeld naar restaurants die thuisbezorgen of winkels die private shopping aanbieden.

Op dit moment staan er 81 lokale ondernemers op onze overzichtspagina en wordt de pagina veel online gedeeld (zelfs door onze burgermeester via LinkedIn!). 

Dagelijks komen er 100 tot 400 bezoekers op de pagina om te kijken hoe zij de lokale horeca, winkels en andere ondernemers een steuntje in de rug kunnen geven in deze intense tijd.

Lokale ondernemers die nog niet op de pagina staan, kunnen zich aanmelden via het speciale aanmeldformulier op de pagina.

Kijk voor het complete overzicht op:

https://cynspirerend.nl/steun-lokale-ondernemers-in-ede-en-omgeving/

En ontdek hoe jij op een simpele manier de lokale ondernemers uit Ede en nabije omgeving kan helpen!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie