Martin Speelziek
Martin Speelziek Theo Beumer

Martin Speelziek terug als assistent-trainer bij DTS Ede

24 april 2020 om 19:19 Voetbal

EDE Martin Speelziek wordt de nieuwe assistent-trainer van DTS Ede. Speelziek speelde vele jaren in het eerste elftal. Verdeeld over drie periodes in totaal tien seizoenen. De voormalige middenvelder heeft de afgelopen jaren een start gemaakt in het trainersvak bij de jeugd van Fortissimo. Hij heeft de wens zich verder te ontwikkelen als trainer en doet dit graag samen met Arnold Brehler, die hiermee de ook door hem gewenste 'jongen' van de club naast zich heeft. Speelziek wordt de opvolger van de stoppende Berry Radstaat. 

Ook zal met ingang van het nieuwe seizoen Sam van Hasselt (19) uit IJzendoorn van DOVO overstappen naar DTS Ede. Sam van Hasselt is zijn voetbalcarrière begonnen bij Uchta in Ochten. Daar is hij gescout door NEC uit Nijmegen en heeft er zeven jaar in de jeugdopleiding gespeeld. Via RKC/Den Bosch (één jaar) is hij bij DOVO in Veenendaal beland waar hij nu voor het derde seizoen bij de selectie zit. Van Hasselt is een linksbenige voetballer die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan.

In de begeleiding van DTS 1 heeft een groot aantal mensen besloten ook volgend jaar bij DTS Ede actief te zijn. Zowel Arie Schut als Eric Kempeners zullen wederom het verzorgende duo zijn, op de achtergrond ondersteund door fysiotherapeut Ronald Pol. Julian de Vries gaat zijn derde seizoen in als keeperstrainer. En Aart de Zeeuw en Henry Zegers blijven als teammanagers. 

.

.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie