Afbeelding
Bureau GLD

Man gezocht voor diefstal draadloze oortjes Mediamarkt

30 april 2020 om 07:03 Overig

EDE Het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland heeft woensdag aandacht geschonken aan een winkeldiefstal bij de Mediamarkt in Ede. Een jongeman nam draadloze oortjes mee zonder ervoor te betalen.

De 'klant' wandelde zondag 9 februari vlak na 13.30 uur de Mediamarkt aan de Brouwerstraat in Ede binnen. Hij liep vervolgens naar het schap met de draadloze oortjes. Tot twee keer toe heeft hij draadloze oortjes van het merk JBL gepakt, uit de verpakking gehaald en in zijn jas gestopt.

Uiteindelijk liep hij de winkel uit zonder te betalen.

Volgens de politie bedraagt de schade voor de Mediamarkt bijna 200 euro. Mogelijk zijn de draadloze oortjes aan derden aangeboden voor veel minder geld.

De politie is op zoek naar een blanke man die tussen de 1 meter 80 en 1 meter 90 lang is. Op de beelden heeft hij blond haar. De winkeldief wordt geschat op 18 tot 21 jaar. Hij droeg tijdens de diefstal een donkergroene jas met daaronder een zwart shirt, een zwarte broek en zwarte sneakers.

De tiplijn van de politie is te bereiken via 0800-6070 of neem anoniem contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer is 2020072152. Ook kun je dit formulier op www.politie.nl invullen. 

Bureau GLD is elke woensdagavond om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Online (terug)kijken kan via Uitzending Gemist.

Bron video: Bureau GLD.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie