Studio Stap presenteert 50 jaar Songfestival

4 mei 2020 om 09:22 Evenementen Deel je nieuws

Het online uitzendende Studio Stap, het binnen korte tijd bij veel thuiszitters populair geworden Edese initiatief, geeft u een alternatief nostalgisch avondje songfestival op 16 mei vanaf 20.00 uur. 

Studio Stap heeft zolang de horeca niet open mag zijn elke werkdag tussen 14.00 en 17.00 het gezellige “Stap in de Middag” programma van Richard Stap met verzoekplaten en spelletjes. Elke vrijdag is de marathon uitzending met van 10.00 -13.00 “de Golden Hits” met Herman Klumpenaar, van 13.00 – 16.00 Stap in de middag, daarna de VriMiBo met Pim Keijman tussen 16.00 en 19.00. “Stay Connected” met Hans Groters, zijn gedichten, woordgrappen en fruzzel puzzel zijn een vaste waarde in het programma, en om de vrijdag lekker af te sluiten, Hop Hop Gas Erop! Met dj Party Pat.

 Het songfestival dat dit jaar in Nederland gehouden zou worden na de winst van Duncan Laurence in 2019 in Tel Aviv mag vanwege de huidige evenementen regels niet doorgaan.

 Dit konden de mannen van Studio Stap natuurlijk niet zonder ludiek alternatief voorbij laten gaan.

 Alle winnaars van 50 jaar songfestival in beeld en geluid worden gepresenteerd door de dj’s van Studio Stap. Dus regenboog ?? vlag in de top! We starten in 1970 in de RAI in Amsterdam met winnaar Dana met het nummer All Kinds of Everything voor Ierland en eindigen uiteraard in 2019 met Duncan Laurence

 Het programma zal afwisselend aan elkaar gepraat worden door de dj’s van Studio Stap, tevens zal er een online thuisquiz gepresenteerd worden om uw kennis over het songfestival te testen.

 Uiteraard zijn er weer leuke prijzen beschikbaar.

 Ede, may we have your votes please?

 Maak uw gratis account op:

 Twitch.tv/stapindemiddag

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie