Henk van Keulen met een hamburger in de DINERfabriek.
Henk van Keulen met een hamburger in de DINERfabriek. Ted Walker

DINERfabriek bezorgt pure kwaliteit

18 mei 2020 om 08:37 Advertorial_2

EDE Frites Tokyo, London of Rotterdam, burgers uit diverse hoeken van de wereld, echte hotdogs met een twist, maaltijdsalades en stamppotten. Allemaal gerechten die door de koks van DINERfabriek met zorg worden bereid. De ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en komen zoveel mogelijk uit Ede en de directe omgeving. Het geheime ingrediënt wordt in alle maaltijden verwerkt; liefde. 

Ted Walker

Wat doe je als je een goed lopend cateringbedrijf hebt waarmee je door het hele land reist en de coronacrisis slaat toe? Voor culinair entertainer en cateraar Henk van Keulen is het antwoord op die vraag eenvoudig. ,,Om weg te komen van een plek waar je niet wilt zijn, moet je gas geven.’’

Van Keulen voegde de daad bij het woord en bouwde zijn werkruimte op de Hoorn 7a om tot bezorgrestaurant. ,,Ik had niet durven dromen dat het zo goed zou gaan lopen’’, zegt van Keulen ruim een maand verder. ,,We mogen op een gemiddelde dag zo’n honderd orders klaarmaken en bezorgen’’, zegt de passionele kok.

KWALITEIT Dat veel mensen bij DINERfabriek bestellen komt vooral door de kwaliteit. Een hamburger bijvoorbeeld wordt van honderd procent puur Black Angus rundvlees bereid. En niet op de plaat, maar op een heuse keramische barbecue. ,,De Black Angus-koeien leveren een prachtig stuk vlees. Dat mag je niet anders dan met respect behandelen. Op de Green Egg schroeit het vlees snel dicht en behoudt het zijn sappigheid en smaak. Een vleugje rook van de barbecue maakt de smaak en beleving compleet’’, meent Van Keulen.

ECHT EN PUUR 'Compleet' is naast liefde ook een sleutelwoord binnen DINERfabriek. Zo maakt de kwaliteit van de frites die bij veel maaltijden wordt geserveerd het diner ook compleet. ,,Wat we mensen geven is echt en puur’’, zegt Henk.

,,Het kan dan ook niet anders dan dat de brigade in de middag van vele kilo’s aardappelen verse frites staat te snijden. Dat is en blijft toch het lekkerst. De Pulled Pork is huisgemaakt van mooie stukken procureur. Zelfs het spek dat we op hamburgers gebruiken bakken we zelf uit, om maar eens iets te noemen.’’

BEZORGEN Het spreekt voor zich dat de koks van DINERfabriek bestellingen, zoals gewoonlijk, met de grootste zorg en hygiëne bereiden. Thuisbezorgen van een bestelling gebeurt contactloos. DINERfabriek bezorgt in Ede en Bennekom in de postcodegebieden 6711 t/m 6721. ,,Uiteraard houden we daarbij de richtlijnen van het RIVM aan’’, zegt Henk van Keulen tot besluit.

DINERfabriek, Hoorn 7a, 6713 KR in Ede. Tel. 085-016 17 47. Meer op www.dinerfabriek.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie