Afbeelding
PR ZVV Ede

Regionale topscorer veldvoetbal naar ZVV Ede

15 mei 2020 om 17:55 Voetbal

EDE ZVV Ede heeft zich met onmiddellijke ingang versterkt met de regionale topscorer veldvoetbal Anass el Hassnaoui.

Eip Janssen

De speler van Fortissimo en eerder DTS Ede scoorde afgelopen seizoen liefst 30 doelpunten en rekende op zeker 50 doelpunten als de competitie was uitgespeeld.

,,Anass el Hassnaoui (23) is aan onze selectie toegevoegd. Hij heeft eerder al in ZVV Ede 1 en 2 gespeeld. Maar gaf daarna de voorkeur aan het veldvoetbal”, opent ZVV Ede technisch manager Henry Snetselaar.

Hij geeft aan dat El Hassnaoui wil vlammen in de zaal op eerste divisie niveau. Ik ben blij dat we opnieuw een Edese voetballer aan ons kunnen binden. Topscorer in het veldvoetbal dat belooft wat”, grapt Snetselaar.

REACTIE ,,Zaalvoetbal is iets wat bij mij past. Dit is de kans het zaalvoetbal op een hoog niveau (eerste divisie, red.) op te pakken. Ik was gelijk enthousiast toen ik werd gebeld”, vult de topscorer aan.

Anass el Hassnaoui ging niet over een nacht eis. ,,Ik heb het zaalvoetbal gemist. Ben wel vaak wezen kijken bij ZVV Ede. Behoorlijk onder de indruk geraakt van hetgeen de club (bestuur en vrijwilligers) hebben neergezet de afgelopen jaren. ZVV Ede is een zaalvoetbal bolwerk.”

Hij heeft net als op het veld bij Fortissimo ook bij ZVV Ede zichzelf een doel opgelegd.

,,Ik wil mijn techniek verbeteren en daar is de zaal uitermate geschikt voor. Ik weet zeker dat ik veel kan leren van trainer Anouar Tighadouini. En het zaalvoetbal is uitstekend te combineren met het veldvoetbal. Mijn trainer bij Fortissimo (Paul Bremer, red.) kende dat ook geen twijfel toestemming te verlenen”, lacht El Hassnaoui.

De topscorer beseft dat het drukke weken worden zodra het voetbalseizoen weer wordt opgestart. ,,Ik ben nog jong dus dat moet kunnen”, besluit hij gedecideerd.

Anass el Hassnaoui is na Jesper Brehler de tweede nieuweling bij ZVV Ede. Daar staat tegenover het vertrek van Paul Prins en Joost van Dam.

De eerstedivisionist heeft de selectie nog niet rond. Men kijkt rond naar versterkingen.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie