rechts op foto: oprichter Willem Roseboom
rechts op foto: oprichter Willem Roseboom Roseboom

Roseboom Ede 75 jaar

27 mei 2020 om 14:14 Nieuws Deel je nieuws

Roseboom viert 28 mei haar 75-jarig jubileum. Wat begon in 1945 met paard en wagen is in 2020 uitgegroeid naar een veelzijdig, landelijk opererend bedrijf. Veelzijdig op het gebied van infra, energie, transport, sloop en sanering.

Dirk Roseboom en Roef van de Bunt-Roseboom, eigenaren: “Op 28 mei 1945 begon onze vader met paard en wagen zand te vervoeren in de regio Ede onder de familienaam Roseboom. Inmiddels ontzorgen we in heel Nederland op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, warmte- en koudenetwerken, horizontaal en verticaal transport, (circulaire) sloopwerken en saneringen met de modernste machines. En dat doen we nog steeds onder de naam Roseboom.” 

Roseboom, bekend van het roodoranje materieel, heeft alle disciplines onder één dak om duurzame totaaloplossingen te bieden op het gebied van infrastructuur in de breedste zin van het woord. 

Jan Koole, algemeen directeur: “Ik ben trots op onze positie in ondernemend Nederland. We hebben uiteraard 75 jaar kennis en kunde in huis, maar nog belangrijker zijn de ruim 140 deskundige en gemotiveerde medewerkers hierachter, zij maakten dit bedrijf tot het succes van vandaag! Vanwege het Coronavirus vieren we het jubileum dit jaar op een andere wijze dan we van plan waren, maar we hopen dat volgend jaar ruimschoots in te halen!”

www.roseboom-groep.nl

historisch materieel Roseboom
oprichter Willem Roseboom
aanleg warmtenetwerk
nieuwe kantoorpand
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie