Afbeelding
PEC Zwolle

Bonita Theunissen naar DTS Ede

28 mei 2020 om 11:18 Voetbal

EDE Nadat al eerder Esmay Bruil (sc Heerenveen) en Marlon van Pommeren (sc Woezik) zich hebben toegevoegd bij de selectie voor komend seizoen, komt ook Bonita Theunissen (25) vanaf PEC Zwolle over naar DTS Ede. Met deze derde aanwinst is de selectie voor komend seizoen weer compleet en heeft trainer Linda Helbling de beschikking over selectie van 20 speelsters. Eerder gaven Kirsten Koopmans, Eveline Zech, Sarina Groeneveld en Chantal Kersten (K) aan te stoppen met voetballen.

Bonita Theunissen debuteerde op 16 jarige leeftijd in het eerste team van sc Woezik waarna ze overstap maakte naar eredivisieclubs Achilles ’29 en PEC Zwolle. ,,Ik vond DTS na het eerste contact al direct een aantrekkelijke optie. Toch was mijn keuze niet gemakkelijk. Ik had verschillende opties en bij mijn keuze heb ik rekening gehouden met mijn maatschappelijke carrière. Uiteindelijk paste DTS hier het beste bij. Ik heb een goed gevoel bij de club. De club is al jaren een stabiele Topklasser die bijna elk jaar wel mee doet voor het kampioenschap.”

,,Ik ben een buitenspeelster en kan zowel op links- als rechtsbuiten uit de voeten. Met mijn snelheid bespeel ik graag de ruimte achter de verdediging. Ik maak ook graag acties vanaf de zijkant richting de goal. Daarnaast ben ik erg fanatiek en gedreven. Ik verwacht een leuk en leerzaam seizoen. En een spannende competitie waarin een aantal clubs mee zullen doen voor het kampioenschap. Wat vast voor mooie wedstrijden zal zorgen. Ik heb er erg veel zin in'', besluit Bonita Theunissen.

Bron: facebook DTS Ede 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie