Afbeelding
Job Oldegbers

Meer bezoektijden voor spreiding bezoekers Gelderse Vallei

29 mei 2020 om 11:38 Corona

EDE Ziekenhuis Gelderse Vallei breidt vanaf 2 juni de bezoektijden uit. Er komen dagelijks twee bezoekmomenten, van 12.00 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur. Per bezoekmoment kunnen patiënten één bezoeker ontvangen. 

Mensen met klachten wordt verzocht niet op bezoek te komen bij patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen. Bezoekers moeten voor binnenkomst door de triagelocatie, om de kans op verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De triagelocatie sluit om 18.30 uur. Na dat moment kunnen bezoekers zich niet meer melden.

In verband met COVID-19 had Ziekenhuis Gelderse Vallei haar bezoekmomenten eerder beperkt tot één uur per dag. Zo probeerde het ziekenhuis om de toestroom aan mensen te beperken en daarmee de kans op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. In lijn met de versoepeling van de maatregelen van de Rijksoverheid, is het volgens Ziekenhis Gelderse Vallei nu passend om de bezoekmogelijkheden te verruimen tot twee momenten per dag. 

AFWIJKENDE REGELS Voor specifieke afdelingen zoals de intensive care, de kraam- en verlosafdeling, de kinderafdeling en de afdeling waar patiënten liggen die (mogelijk) besmet zijn met COVID-19, gelden in Ziekenhuis Gelderse Vallei afwijkende bezoekregels. Kijk hiervoor vanaf dinsdagochtend 2 juni op de website

Bezoekers met luchtwegklachten wordt gevraagd niet op bezoek te komen. Daarbij gaat het om klachten zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn, kortademigheid, om koorts, om griepverschijnselen en om reuk- en smaakverlies.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie