Afbeelding
PR FC Jeugd

FC Jeugd selecteert door

4 juni 2020 om 09:25 Voetbal

EDE Het is tweedeklasser FC Jeugd menens. De club gaf al eerder aan zo snel mogelijk (uiterlijk vier jaar) naar de zondag eerste klasse te willen promoveren.

Eip Janssen

,, Wij hebben ons versterkt met Sercan Raayen. De 27-jarige, het laatst uitkomende voor het Arnhemse MASV, kan als linksachter of centrale verdediger acteren”, laat woordvoerder Turgay Kalintas weten.

De Arnhemmer Raayen begon in de jeugd van ESA. Hij doorliep de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV. In de A1 was hij aanvoerder en zijn medespelers waren onder meer Marco van Ginkel, Adnane Tighadouini en Davy Pröpper. Niet de minste spelers.

,,Het kwam niet tot een doorbraak als profspeler. FC Presikhaaf, FC Lienden, Elsweide, ESA en MASV waren zijn volgende clubs. Sercan Raayen heeft wel goede connecties met het Edese. Hij is als tandarts werkzaam bij Tandkliniek Hooghe Hoed, aan de Telefoonweg in Ede”, vult de FC Jeugd woordvoerder aan.

De Arnhemmer wordt omschreven als een gerichte kwaliteitsinjectie. Hij brengt naast zijn spelerskwaliteiten ook de nodige routine mee.

,,We proberen de selectie nog gericht te versterken met een spits en een doelman. Het laatste is zeker nodig omdat Adem Durmus vertrekt. Durmus was jarenlang achter vaste doelman Özkan Yilman onze trouwe vervanger. Hij gaat waarschijnlijk naar ‘buurman’ Ede/Victoria”, besluit Kalintas.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie