Afbeelding
Esther Vergeer Foundation

Inlooples rolstoeltennis Tennis- en Padelvereniging Keltenwoud

8 juni 2020 om 16:14 Tennis

BENNEKOM Vanwege de uitbraak van het coronavirus werd de kennismakingsclinic rolstoeltennis op 8 april afgelast.

In overleg met de Esther Vergeer Foundation heeft de Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud een nieuwe datum afgesproken: woensdagmiddag 17 juni.

Maar nu zal het een inlooples zijn voor kinderen met een fysieke beperking die van tevoren aangemeld zijn. De inlooples wordt omgeven met verschillende RIVM-coronamaatregelen en protocol op het gebied van onder andere desinfectie, hygiëne en sociale afstand. Er zal geen grote toeloop van publiek zijn.

Voor wie mensen met kinderen met een beperking, voor wie lekker buiten tennissen in een sportrolstoel een optie kan zijn, is deze inlooples bedoeld. Er zijn geen kosten aan verbonden aan deze inlooples. De kinderen kunnen op 17 juni dan eens zelf ervaren of deze sport iets voor hen is.

Met deze activiteit willen de stichting SRK en de Esther Vergeer Foundation aangeven dat het rolstoeltennis bij Keltenwoud ook voor kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar weer mogelijk is. De inlooples duurt van 13.30 tot 14.30 uur.

Wie meer informatie wil over de Esther Vergeer Foundation, de inlooples en het rolstoeltennis bij Keltenwoud Lorraine Gerards kan mailen naar Lorraine@esthervergeerfoundation.nl en/of de stichting SRK: rolstoeltennis@keltenwoud.nl.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie